Letselschade

Als u letsel heeft opgelopen door een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. U kunt tot vijf jaar na het ontstaan van het letsel een letselschadevergoeding opeisen. Wacht niet te lang, en schakel een specialist in. Het is van belang om de aansprakelijkheid vast te stellen. Vaak is de tegenpartij voor aansprakelijkheid verzekerd en zal de verzekeraar uw schadevergoeding afhandelen. Het is wel verstandig om zo snel mogelijk de schade vast te stellen. Dit doet de verzekeraar door een vergelijking te maken tussen uw situatie vóór het incident, en erna.

Geen enkele letselschadezaak is hetzelfde

De hoogte van uw schadevergoeding wordt berekend op basis van uw letsel en uw specifieke situatie. De vergoeding voor letselschade bestaat uit verschillende schadeposten. De letselschadevergoeding is afhankelijk van de ernst van uw letsel, het verloop van uw herstel, de gevolgen op uw werk of in het huishouden, de gemaakte kosten enzovoort.

Samen zal worden gekeken wat alle schadeposten zijn

Er komt een schadeoverzicht met bewijsstukken. Het is ook noodzakelijk om te kijken welke schade in de toekomst zal ontstaan. Wellicht is er namelijk sprake van blijvend letsel.

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u een schadevergoeding eisen?
Neem dan contact met Flipseadvocatuur op. Flipse advocatuur kan u uitstekend adviseren op het gebied van letselschade.

  • (Bij voorkeur 06-nummer)